M O D E R N I S M A

En kulturblogg om modernismens epok. Vi besöker moderna mötesplatser, fikar på kondis och tankar på mackar som ingen längre minns. Varsamt letar vi efter rekordårens reliker. Samtidigt försöker vi filosofera kring en nyss flydd samtid. Kommer världen någonsin att bli så modern som den varit? © Henrik Nerlund (text) & Therese Nerlund (foto)

söndag, juni 03, 2012

Sydnytt följer oss till en spökmack

2 Comments:

Blogger FLAK said...

Ni gör verkligen ett kanonjobb och vi bensinmacksgrejsgillare...(hmm undrar om man kalla sig så?..) gillar verkligen det jobb ni lägger ner.
tänk så många mackar det fanns förr...

hälsningar
David & Maja Bergkvara

13 juli, 2012 23:22  
Anonymous Anonym said...

Jag är Helena Julio från Ecuador, jag vill prata gott om Mr Pedro i detta ämne.
Mr Pedro och hans låneföretag ger mig ekonomiskt stöd när alla banker i min stad avslog min begäran om att bevilja mig ett lån på 500 000,00 USD, jag försökte allt jag kunde för att få ett lån från mina banker här i Ecuador men alla avslog mig eftersom min kredit var låg men med gud nåd fick jag veta om Mr Pedro på en låneplattform så jag bestämde mig för att prova att ansöka om lånet. Med Guds vilja gav de mig ett lån på 500 000,00 USD. Låneförfrågan som mina banker här i Ecuador har tackat nej till, det var verkligen fantastiskt att göra affärer med dem och min verksamhet går bra nu. Maila/kontakta om du vill ansöka om lån hos dem.
pedroloanss@gmail.com

01 juni, 2022 06:14  

Skicka en kommentar

<< Home